«Κεραυνοί» Μικρούτσικου κατά της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα: «Κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν»

«Κεραυνοί» Μικρούτσικου κατά της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα: «Κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν»

«Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, μία εκπομπή χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα»

Ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αναφερόμενος στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, με αφορμή τις δηλώσεις της ίδιας στην κάμερα του Super Κατερίνα, εξέφρασε την άποψή του για την πορεία του «Είμαστε Μαζί» και τις αλλαγές που έχουν γίνει.

«Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: «θα το μετρήσουμε εκεί», «φταίνε οι εκλογές», «φταίει η Τουρκοκρατία», «φταίει ο πατήρ Κοράκιος». Να έχεις τα κότσια και να πεις: ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας «δε λέω τίποτα» δε μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση», συμπληρώνει.

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή – επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά – οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Και τα κεντρικά πρόσωπα δεν έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τον βουν εκ των κεράτων, δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας να κάνουν το τίποτα κάτι. Μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα… και πάει εκεί που της αξίζει: στα μονοψήφια κάτω του 5%», τονίζει ο παρουσιαστής για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Προτιμότερο για την προσωπική μου σοβαρότητα, τη σοβαρότητα της εκπομπής και του καναλιού είναι να βγω και να πω: δεν έχω να σας πω κάτι, να είστε καλά, φιλάκια», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.