Survivor: Κατέρρευσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και «πάγωσε» τους πάντες – Τα… έδωσε όλα για ένα αυτοκίνητο

Survivor: Κατέρρευσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και «πάγωσε» τους πάντες – Τα… έδωσε όλα για ένα αυτοκίνητο

Πήρε τη νίκη αλλά έπεσε στο έδαφος η παίκτρια

Σε έναν δύσκολο στίβο μάχης ρίχθηκαν οι παίκτες του Survivor All Star, τη νύχτα της Κυριακής, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα τεράστιο έπαθλο. Ο λόγος για ένα αμάξι μεγάλης αξίας που ένας ή μία θα κέρδιζε στο τέλος του αγωνίσματος.

Έτσι και όλοι οι παίκτες των μπλε έπαιξαν με όλους τους παίκτες των κόκκινων, αλλά και μεταξύ τους, σαν σε ατομικό αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλες αναμετρήσεις, δε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μπάρτζη.

Και οι δύο παίκτες τα έδωσαν όλα προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη στο Survivor All Star, όμως, η υπερπροσπάθεια προκάλεσε έντονη ενόχληση στην παίκτρια της μπλε ομάδας. Έτσι, στο φινάλε της αναμέτρησης, την οποία και κέρδισε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο «παγώνοντας» τόσο τον Γιώργο Λιανό όσο και τους υπόλοιπους παίκτες στους δυο πάγκους.

Αμέσως η γιατρός της παραγωγής του Survivor All Star έσπευσε κοντά της προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο έντονος πόνος που αισθάνθηκε στιγμιαία η Σταυρούλα στην κοιλιά είναι διαχειρίσιμος και μπορεί να συνεχίσει, έπειτα από λίγες ανάσες, τον αγώνα της.