Survivor: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής μετά το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτζη – Καραγκούνια

Survivor: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής μετά το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτζη – Καραγκούνια

Λιανός: «Η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις»

Την έντονη κόντρα στο «Survivor All Star» διαδέχθηκε μια σημαντική απόφαση της παραγωγής για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κάτι για το οποίο και ενημερώθηκαν όλοι από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε και την απόφαση της παραγωγής που πάρθηκε εξαιτίας του καυγά που είχαν οι δυο παίκτες του Survivor All Star. «Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα» αποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει τα εξής.

 

«Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι» εξήγησε με σαφήνεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.