Φώτης Σεργουλόπουλος για Eurovision: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή σε ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι»

Φώτης Σεργουλόπουλος για Eurovision: «Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή σε ένα χαρτάκι ότι αυτό είναι το 12αρι»

Ο παρουσιαστής δήλωσε άγνοια για τη βαθμολογία της Ελληνικής επιτροπής στην διοργάνωση και το 4άρι στην Κύπρο

Δύο μέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2023, ο οποίος έχει ξεσηκώσει πληθώρα σχολίων για πολλούς λόγους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, όσον αφορά στην ανακοίνωση της βαθμολογίας.

Ο παρουσιαστής τόνισε, ότι την ώρα που ανακοίνωνε τις ψήφους της ελληνικής επιτροπής, το μόνο που γνώριζε, ήταν η χώρα στην οποία είχαμε δώσει το 12αρι και δεν είχε καμία εικόνα για τις υπόλοιπες χώρες και βέβαια ούτε για τους 4 βαθμούς της Κύπρου. «Είναι η μεγαλύτερη χαρά που είχα και ίσως το μεγαλύτερο τρακ που είχα σε μετάδοση ζωντανή. Εκείνη την ώρα πήγαινε η καρδιά μου να σπάσει, πραγματικά. Είχα κάνει τις πρόβες μου, είχα πει τα λόγια μου πολλές φορές με όλο το συνεργείο της ΕΡΤ και όλους τους τεχνικούς που τους αγαπώ πολύ, διότι το φρόντισαν πάρα πολύ. Έκανα τρεις πρόβες… Πάρα πολύ δουλειά για ούτε ένα λεπτό», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή. Εγώ αυτό που είδα ήταν αυτό που έπρεπε να ανακοινώσω στο 12αρι, το είπα και δεν ήξερα την υπόλοιπη κάρτα. Εγώ είμαι σε ένα green box, δεν βλέπω ούτε μόνιτορ ούτε τίποτα, οπότε εγώ αυτό που είπα είναι ότι το 12αρι το δίνω εκεί που μου ήρθε το χαρτάκι. Έρχεται ένα χαρτί που γράφει πάνω αυτή τη χώρα θα πεις και είπα αυτή τη χώρα. Παρουσιαστής είμαι, αυτό ήξερα ότι έπρεπε να κάνω και το έκανα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα και εύχομαι να άρεσε και σε σας. Το έκανα με σεβασμό σε αυτόν τον θεσμό», σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.