«Καζούρα» Πορτοσάλτε σε Οικονόμου: «Καλημέρα, ευχαριστούμε, ΑΕΚάρα ολέ» – «Μην το παρακάνουμε»

«Καζούρα» Πορτοσάλτε σε Οικονόμου: «Καλημέρα, ευχαριστούμε, ΑΕΚάρα ολέ» – «Μην το παρακάνουμε»

Το σχόλιο του "Παναθηναϊκού" Άκη Παυλόπουλου

Πολύς κόσμος και τηλεοπτικά ασχολείται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ έτσι έγινε και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη Πορτοσάλτε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον τελευταίο να απαντά: «Καλημέρα, ευχαριστούμε, ΑΕΚάρα ολέ».

Ο Δημήτρης Οικονόμου θέλοντας να πειράξει τον συνάδελφο του γύρισε και είπε στον Άκη Παυλόπουλο «ΑΕΚάρα ολέ, τι θα πει… Δεν σου είπα ότι θα είναι προκλητικός; Δεν με ακούς…».

Και συνέχισε: «Πολύ λαό είδα χθες στην ΑΕΚ και μπράβο του. Το χάρηκε ο κόσμος, εντάξει μετά από χρόνια, λογικό είναι. Εντάξει δεν πειράζει, να μοιράζεται λίγο το παιχνίδι. Φέτος και τέλος, μην το παρακάνουμε… Μέχρι εδώ, τέλος».

Και η στιχομυθία των τριών έκλεισε με τον Άρη Πορτοσάλτε να σχολιάζει προς τον Άκη Παυλόπουλο, δηλωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού: «Ένας φίλος μας πονάει» για να πάρει την απάντηση: «Όχι δεν πονάω, είναι περήφανος για την πορεία μας.

Συμπληρώνοντας: «Κάποιοι άλλοι πρέπει να προβληματίζονται, να λένε για τα 48…», με τον Δημήτρη Οικονόμου να λέει: «Δηλαδή τα 48 είναι λίγα;».