Γκλέτσος για Κορομηλά: Ήμουν το κολομπότσι της και της χρωστάω πολλά

Γκλέτσος για Κορομηλά: Ήμουν το κολομπότσι της και της χρωστάω πολλά

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ»

Της χρωστάω πολλά είπε για τη Ρούλα Κορομηλά ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτοντας ότι ήταν το κολομπότσι της.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή (7/5) και μίλησε για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής του επιφύλασσαν και μία έκπληξη που τον συγκίνησε.

«Όλοι όσοι συμμετείχαμε στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ. Ήταν έτσι το πακέτο που ήθελαν να πλασάρουν οι επικοινωνιολόγοι, αυτή ήταν η δουλειά τους. Αν δεν παίρναμε εμείς γράμματα, θα σήμαινε ότι δεν έκαναν αυτοί καλά τη δουλειά τους» δήλωσε.

«Εγώ ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική. Πήγα στη σχολή του αείμνηστου Θεοδοσιάδη και μπήκε το νερό στο αυλάκι. Με βρήκε ο Μανουσάκης, στον οποίο χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα, μετά ο Σταμάτης Φασουλής, στον οποίο χρωστάω τη θεατρική μου καριέρα. Συνεργάστηκα με τη Ρούλα, ήμουν το κολομπότσι της και της χρωστάω πολλά» είπε.

Για τα προβλήματα που πέρασε με την υγεία του ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε: «Ούτε πιο καλό άνθρωπο με έκαναν, ούτε πιο δυνατό. Με έκαναν σίγουρα πιο προσεκτικό, μπήκα σε έναν άλλο τρόπο ζωής, όχι μόνο διατροφής».