Survivor – Χανταμπάκης: «Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; Είναι η πρώτη φορά που το ακούω»

Survivor – Χανταμπάκης: «Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; Είναι η πρώτη φορά που το ακούω»

«Μπροστά όλοι ήταν καλοί μαζί μου»

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί από κάποιους παίκτες ότι θα με έστελνε ο κόσμος σπίτι μου με το που θα βγω υποψήφιος. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό από εσάς, τα παιδιά (Βασάλος, Τάκης, Μελίνα) δεν μου είχαν δείξει κάποια δυσαρέσκεια. Προφανώς αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω εγώ κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου. Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με τη Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη και τα καλά της, με έκανε να τη συμπαθήσω», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέφερε στη συνέχεια: «Είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για ανακατωσούρες; Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο. Το θέμα με Σταυρούλα και Βασάλο ξεκίνησε απ’ όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα.

Έλεγε ο καθένας τι είπε στα κιου του. Από τότε είχαν αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται πολύ αστείο να συζητάμε αν μου εκμυστηρεύτηκε η Σταυρούλα κάτι, ήταν συζήτηση σχεδόν ανοικτή. Αυτό που λέτε τώρα ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με το πώς να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε καθόλου στον Βασάλο. Εγώ δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου.

Με αυτό που είχε πει η Μελίνα, ο Βασάλος αισθάνθηκε άβολα. Ο Τάκης τον είχε πει Δον Ζουάν που αλλάζει τις γυναίκες. Είχε τσαντιστεί και με τον Τάκη. Πάντα στο τέλος κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Προφανώς επειδή εγώ δεν απαντάω… Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμα κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω, είμαι διπλωμάτης. Άμα μιλήσω, γιατί ανακατεύομαι».

 

Κλείνοντας, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Σίγουρα σε μένα έβλεπαν έναν παίκτη που αγωνιστικά τουλάχιστον συνεχίζει. Τα παιδιά αυτά δέχτηκαν πόλεμο από την αντίθετη ομάδα για το ότι με ψήφισαν, οπότε είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να ρίξουν το μπαλάκι τους σε μένα. Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για μένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι όταν ήμασταν στην καλύβα. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι που τους έχει ενοχλήσει για να το λύσουμε. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Δεν γνώριζα τίποτα για παρεξηγήσεις. Μπροστά όλοι ήταν καλοί μαζί μου».