Ελένη Μενεγάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση»

Ελένη Μενεγάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση»

«Ενώ είναι έμπειρη, υπάρχουν στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση» σχολιάζει

Τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά και ιδιαιτέρως τις δηλώσεις της για τα προσωπικά της σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

«Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή και μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα "Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά;" ή άλλες φορές που την κοιτούσα κι έλεγα "ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση"», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. Συνέχισε δε τονίζοντας, ότι «κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση».

«Γυρνώντας τον εαυτό μου πάρα πολλά χρόνια πίσω, δεν θυμάμαι ότι κανένας έκανε κέφι την προβολή στις σχέσεις. Το ότι εσύ κάνεις μία δουλειά, που έχει προβολή και μπορεί να γράψουν για σένα, εμένα όμως δεν μου αρέσει αυτό, δεν το έχω επιλέξει», τόνισε σε άλλο σημείο η Ελένη Μενεγάκη. Έκλεισε δε το θέμα επισημαίνοντας ότι «κάπου είχα διαβάσει κάτι και μου είχε αρέσει: "Απ’ τη στιγμή που ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις, αν το βάλεις στόχο, είναι σαν να έχεις κάνει τη μισή διαδρομή"».