Κατερίνα Καινούργιου: «Κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια» λέει για τα ερωτικά της

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια» λέει για τα ερωτικά της

«Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη» σημειώνει η παρουσιάστρια για το γεγονός ότι δεν έχει σύντροφο

Στα ερωτικά της και σε προηγούμενες σχέσεις της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και εξήγησε πως νιώθει τις περισσότερες φορές, όταν δημοσιοποιεί κάποια σχέση της.

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι, κάνω ένα βήμα πίσω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Όσον αφορά την εικόνα και την πορεία του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρει, ότι «δεν υπάρχει καινοτομία στην τηλεόραση. Θεωρώ, ότι έχω μία πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι από μένα και επειδή με αγαπάνε, επέλεξαν να είναι δίπλα μου. Με στηρίζουν και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Συλλογικές είναι οι δουλειές στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σχέσεις της κι εξήγησε πως τις περισσότερες φορές, νιώθει «λίγη» απέναντι στους συντρόφους της. «Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στους άλλους. "Πω-πω αυτός είναι πολύ ωραίος" ή "αυτός είναι πιο μορφωμένος". Μειώνω τον εαυτό μου, κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια», παραδέχεται για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια. «Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη» εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου;». «Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», παραδέχεται η παρουσιάστρια.