Survivor: Τον ψήφισαν για ένατη φορά και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»

Survivor: Τον ψήφισαν για ένατη φορά και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του – «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»

Tο fair play που δεν τηρήθηκε

Περισσότερη ένταση παρά… συμφιλίωση φαίνεται πως προκάλεσε η ένωση των δύο ομάδων στο Survivor All Star. Μετά το λαμπερό πάρτι, Κόκκινοι και Μπλε οδηγήθηκαν στο επεισόδιο της δευτέρας (24/4) στην κοινή πλέον καλύβα στην οποία καλούνται να συμβιώσουν. Ωστόσο, οι πρώτες διαφωνίες και η οχλαγωγία δεν άργησαν να φανούν.

Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν ανάμεσα στους παίκτες ήταν η επιλογή της θέσης για τον ύπνο, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την στημένη ψηφοφορία στο πάρτι της ένωσης.

«Αυτό σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά. Μάλλον επιστροφές-καταστροφές θα γίνουν εδώ πέρα. Ήδη έχουμε χωρίσει πλευρές πού θα κοιμάται η Μπλε και πού η Κόκκινη ομάδα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Πάει η ηρεμία μας. Ό,τι ζήσαμε από ηρεμία τελείωσε. Αρκετοί χάρηκαν και αρκετοί όχι. Εμένα δεν με πολυένοιαζε», τόνισε στη συνέχεια.

 

«Καλά εχθές οι χοροί και τα πανηγύρια αλλά σήμερα ξημέρωσε μία άλλη μέρα στο νησί. Από 8 άτομα εδώ στην παραλία γίναμε 17. Λογικά καλά θα πάει αυτό… αμ δε!», σχολίασε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, μη αντέχοντας την… πολυκοσμία στη νέα κοινή καλύβα του Survivor, απομακρύνθηκαν σε άλλο σημείο.

«Όταν άρχισαν να ανεβαίνουν τα αίματα, υπήρχαν και κάποια beef, πήρα τον Σάκη και του είπα να φύγουμε. Πνίγομαι. Κι εκείνος τα ίδια αισθάνεται. Δόξα τω Θεώ που έχω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαι. Πρέπει να συμβιώνω με άλλους 9 ανθρώπους, αυτό μου δημιουργεί στρες. Υπάρχει βαβούρα, οχλαγωγία… enough. Αυτή η εξέλιξη δεν με βοηθάει, μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας τώρα δεν… επηρεάστηκε καθόλου από την αλλαγή περιβάλλοντος και το λογύδριο που έκανε στη δική του καλύβα το συνέχισε και στο νέο τους «σπίτι», πέρα από το να αναπολεί την αγαπημένη του Βρισηίδα.

Δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχαριστήριες ευχές του στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος κατάφερε κατά τα δικά του δεδομένα να ηρεμήσει τον Καραγκούνια.

Από την πλευρά του ο Τάκης νιώθει αρκετά θιγμένος τονίζοντας πώς δεν πρόκειται να γίνει η μαριονέτα του Μαρτίκα όσο και εάν το προσπαθεί.

Ο «γητευτής» Βασάλος κατά τον Μαρτίκα φαίνεται από τη μια να ημέρευσε τον Τάκη, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

 

Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, διακόπηκε ο αγώνας – «Ζητάμε fair play, δεν υπάρχει τίποτα»

«Άναψαν» τα αίματα στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor All Star αυτής της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ηλία Μπόγδανου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ενώ οι δύο παίκτες έφτασαν στον τελικό στόχο, ο Ηλίας Μπόγδανος σταμάτησε την προσπάθεια, αφού είχε μπει μεγάλη ποσότητα άμμου στους φακούς επαφής που φοράει στα μάτια του.

Ο γνωστός τραγουδιστής εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες του, που παρότι ο ίδιος ζήτησε να διακόψει τον αγώνα για να ξεπλύνει το πρόσωπό του, επέμεναν να του λένε να συνεχίσει κανονικά.

«Ζητάμε fair play, δεν υπάρχει τίποτα. Σταματάω εγώ που ο Σάκης χτύπησε και μου λένε: μη σταματήσεις. Αφού δεν βλέπω, τι να κάνω; Να παίξω; Να παίξω, να χάσω, να τον δώσω τον πόντο», ανέφερε εκνευρισμένος ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Δεν το λέω σε κάποιον συγκεκριμένα. Άκουγα: συνέχισε, συνέχισε!», τόνισε.

 

Ένας ακόμη αγώνας στίβου ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να καταφέρνουν να παίρνουν ξανά την νίκη, με σκορ 10-3.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος μετά την ένωση των ομάδων

Οι δυσκολίες για τους παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πώς δεν έχουν τέλος με τρεις από τους παίκτες να έχουν νιώσει αδιαθεσία.

Από τη μία, η Μαριαλένα η οποία ανέβασε πυρετό και ύστερα από εντολή γιατρού δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Έπειτα σειρά πήρε ο Νικόλας Αγόρου όπου αποκάλυψε πώς του επιτέθηκαν σφήκες την στιγμή που έκανε την ανάγκη του και ο Νίκος Μπάρτζης έχει πρησμένο πόδι.

Το συμβούλιο της Δευτέρας (24/4) ήταν οριακά… νοσοκομείο, με τον καιρό να μην τους βοηθά και ιδιαίτερα αφού έβρεχε συνεχώς.

Πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι τόνοι ανέβηκαν για ακόμη μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού, με αφορμή το περιστατικό με τον Ηλία Μπόγδανο στον αγώνα που προηγήθηκε. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στοχοποίησαν τον Τάκη Καραγκούνια, αναφέροντας πως ήταν εκείνος που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συνεχίσει. «Αποπλάνησες τον Ηλία και παρακίνησες τον Κωνσταντίνο να συνεχίσει» του είπαν μεταξύ άλλων.

«Γιωργάκη, τις εντυπώσεις σε άλλον, όχι σε μένα. Λες ψέματα συνέχεια, ηρέμησε λίγο. Σε παρακαλώ πολύ. Τα γεγονότα μιλάνε», απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου ήταν οι παίκτες στους οποίους μοιράστηκαν οι συνολικές ψήφοι της ομάδας, με τον πρώτο να λαμβάνει τελικά 6 και να αναδεικνύεται ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για το Survivor All Star.

 

Είναι από τους παίκτες που έχει ψηφιστεί τις περισσότερες φορές στο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ένιωσε αδικημένος για αυτή την επιλογή των συμπαικτών του.

«Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν», δήλωσε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς ενοχλημένος.

«Βιάστηκαν. Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα. Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά», τόνισε ο παίκτης του Survivor All Star.

 

Την άποψή του συμμερίζεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης του απάντησε λέγοντας: «Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Σπύρο μου, είμαστε ομάδα. Δεν σου χρωστάμε τίποτα».