Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor: «Ο Στάθης έλεγε για μένα δεν την ψηφίζετε για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι»

Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor: «Ο Στάθης έλεγε για μένα δεν την ψηφίζετε για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι»

Βαριές κατηγορίες από την τραγουδίστρια για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο

Φορτισμένη παραμένει η Ελευθερία Ελευθερίου για όσα έγιναν στο Survivor την περίοδο της συμμετοχής της , όπως φάνηκε από όσα είπε η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης και βεβαίως τα αντίπαλα στρατόπεδα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε πως «είναι η πρώτη εβδομάδα που χάνουμε την εβδομαδιαία ασυλία, πάμε στη δεύτερη εβδομάδα και χάνεται ξανά η ασυλία, δεν ψηφίζομαι και για αυτό ξεκίνησε ο κακός χαμός. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ενώ ήταν όλα μια χαρά, εκεί ξεκίνησαν όλα. Χάνεται η ασυλία, δεν βγήκα υποψήφια και ξεκινάει το απέναντι στρατόπεδο από την παρέα του Μάριου. Συγκεκριμένα, ο Στάθης είχε πει κάποιες άσχημες βρισιές στον Στέλιο Χανταμπάκη με την παρουσία του Μάριου και του Σάκη».

«Μεταξύ άλλων είχε πει πως "δεν ψηφίζετε την Ελευθερία για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι! Γκόμενα φεύγει, γκόμενα έρχεται". Δηλαδή επειδή δεν βγήκα υποψήφια, για κάποιο λόγο τα έβαλαν με τα παιδιά. Το θεωρώ όμως τελείως ανούσιο για μια ασυλία να ξεκινάς και να χτυπάς».

«Ξεκίνησαν όλα από εκείνη την ημέρα. Έκατσα λίγο καιρό αλλά συνέβησαν τόσα πολλά που νομίζω ότι θέλω ένα ολόκληρο Καλό Μεσημεράκι για να σας τα πω» πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου.