Ηλίας Γκότσης: «Όχι μόνο είχαν κινητό, αλλά σήκωσαν πρώτοι χέρι ζητώντας να απομακρυνθώ από το Survivor All Star»

Ηλίας Γκότσης: «Όχι μόνο είχαν κινητό, αλλά σήκωσαν πρώτοι χέρι ζητώντας να απομακρυνθώ από το Survivor All Star»

Δημοσίευσε πολλές ιστορίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κάνει αποκαλύψεις με αιχμές για τους πρώην συμπαίκτες του

Έτοιμος να κάνει αποκαλύψεις είναι ο Ηλίας Γκότσης, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα ύστερα από την απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star να αποχωρήσει λόγω παράβασης των κανονισμών. Γι' αυτό και μέσα από μια σειρά ιστοριών που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γκότσης αναφέρθηκε σε πολλά που αφορούν το ριάλιτι επιβίωσης και άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρχε χαρτάκι, το οποίο όμως δεν ζητούσε φαγητό από τους ντόπιους. Για την ακρίβεια ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη. Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και για αυτό, όταν ρωτήθηκα στον χώρο του συμβουλίου, κοίταξα απέναντι μου, στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και κατέβασε το βλέμμα του όταν με κατηγορούσαν ότι το έχω γράψει εγώ οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα. Αυτή ήταν και η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω από το παιχνίδι τελικά» τόνισε, αρχικά, ο Ηλίας Γκότσης στα social media και συνέχισε να απαντάει σε ερωτήσεις που τού έκαναν οι ακόλουθοί του:

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει».

Παράλληλα, ο πρώην νικητής του Survivor, επισήμανε: «Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star».