Δέσποινα Τσούτσα: «Είχα χάσει τον μπαμπά μου και έγραφαν ότι έπρεπε να ντρέπεται για μένα»

Δέσποινα Τσούτσα: «Είχα χάσει τον μπαμπά μου και έγραφαν ότι έπρεπε να ντρέπεται για μένα»

Η ηθοποιός για τα σχόλια που δέχθηκε για μια φωτογραφία στα social media μετά τον θάνατο του πατέρα της

Στον ρόλο της «Τζένης» που υποδύεται στη σειρά «Παράδεισος των κυριών», αλλά και την κακία που βίωσε με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media μετά τον θάνατο του πατέρα της, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Δέσποινα Τσούτσα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στις εξελίξεις της σειράς όπου πρωταγωνιστεί, σημειώνοντας ότι «η Τζένη είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Πασχάλη, περιμένουμε να γίνει ο γάμος, που για εμάς τουλάχιστον είναι ο γάμος της χρονιάς, και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να γίνει…». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τον πατέρα της και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.

«Είχα ανεβάσει μια φωτογραφία, μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου και έγραφαν από κάτω πολύ άσχημα πράγματα. Μου έγραφαν ακόμα και ότι ο μπαμπάς μου θα έπρεπε να ντρέπεται για εμένα. Ο κόσμος έχει πολλή κακία μέσα του και πολύ καλοσύνη επίσης. Υπάρχουν και αυτά τα σχόλια, που τα βλέπω και λέω… Δέχομαι όμως και όμορφα σχόλια. Είναι η τάση του ανθρώπου, όταν ακούει το ένα αρνητικό, γιατί είναι πιο έντονο, μπορεί να πιστέψει, ότι κάτι κάνει λάθος. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Έχουν βγει και πολλές εφαρμογές και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, όποιος έχει κακία μέσα του, στηρίζεται εκεί. Τον μπαμπά μου, τον έχασα στα 19 μου», είπε.