Κώστας Αναγνωστόπουλος για Survivor: «Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών»

Κώστας Αναγνωστόπουλος για Survivor: «Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών»

Ο μισθοφόρος προχώρησε σε μια καταγγελία για την παραγωγή

Μετά τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα η παραγωγή του Survivor All Star απέβαλλε και τους Γιωρίκα Πιλίδη, Ηλία Γκότση επειδή παραβίασαν βασικούς κανόνες.

Στο συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

Η απόφαση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο τον γνωστό Μισθοφόρο, ο οποίος με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε σοκαριστικές καταγγελίες για την συμπεριφορά των ανθρώπων της παραγωγής προς τους παίκτες. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι όποιος από τους παίκτες αντιστέκεται επιστρέφει στο σπίτι του.

«Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον π...’και αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι και στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια και οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», έγραψε ο Μισθοφόρος.