Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά την «Ανατομία ενός εγκλήματος»

Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά την «Ανατομία ενός εγκλήματος»

Τι λέει η δημοφιλής ηθοποιός για το γεγονός ότι ενώ έχει επαφές με τον συνάδελφό της και σκηνοθέτη, δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί σε σήριαλ

Για τη νέα σειρά «IQ 160» στην οποία πρωταγωνιστεί στο Star μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και στο γιατί δεν έχει συνεργαστεί μαζί του και στη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Περίμενα ότι θα μου αρέσει η δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας», είπε αρχικά για τη νέα σειρά του Star που πρωταγωνιστεί. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για την καριέρα της αποκάλυψε, ότι «ήμουν ψευδή στην αρχή της καριέρας μου. Έκανα πολλή άσκηση και το διόρθωσα. Ο Θωμάς Μοσχόπουλος με βοήθησε σε αυτό, που μου είπε, τι να κάνω».

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη θυμήθηκε ότι έχουν συνεργαστεί στην σειρά «Ανατομία ενός εγκλήματος» το μακρινό 1994, αλλά έκτοτε δεν ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά. «Για να συνεργαζόμασταν έκτοτε στην τηλεόραση, θα έπρεπε να με πάρει σε ένα από τα σιριάλ του και δεν με έχει πάρει! Χριστόφορε... Δεν μου είχε πει λεπτομέρειες για το Maestro. Τότε που έκανε τα γυρίσματα, μιλούσαμε και στο τηλέφωνο στους Παξούς. Δεν είχα καταφέρει να πάω. Φέτος όμως πιστεύω θα πάω. Από τον Χριστόφορο περιμένω τα πάντα. Του αξίζει χίλια τα εκατό αυτό που παίρνει πίσω... Για ρωτήστε τον γιατί δεν μου έχει προτείνει ρόλο. Δεν έτυχε να ψάχνει κάτι σαν εμένα» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Για την αποχή της από τηλεοπτικές σειρές, είπε ότι «δεν βρήκα σενάρια, που να έχω όρεξη να τα παίξω. Μου κάλυπταν το κενό με την τηλεόραση, τα τηλεπαιχνίδια που έκανα. Προτιμούσα να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι, παρά να κάνω ένα σίριαλ στο περίπου. Μετά τον Καπουτζίδη ανέβηκε ο πήχης μέσα μου…».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, είπε: «Ο Θοδωρής είναι πολύ πιο σίγουρος. Εγώ είμαι συνήθως ανασφαλής, που πραγματικά το ζηλεύω. Δεν φοβάται να εκτεθεί. Εγώ έχω πάρα πολλές ανασφάλειες. Πολλά πράγματα μπορεί να μη μου αρέσουν. Δεν νομίζω ότι περάσαμε ποτέ κρίση με τον Θοδωρή. Μπορεί να περνάμε μικρές και να μην το καταλαβαίνω. Μια πραγματική μεγάλη κρίση, όχι».