Ανδρέας Μικρούτσικος για την αποκάλυψη για την Όλγα Τρέμη: «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί»

Ανδρέας Μικρούτσικος για την αποκάλυψη για την Όλγα Τρέμη: «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί»

Ο καλλιτέχνης και παρουσιαστής για την αναφορά του σε συνέντευξή του σε περιοδικό, ότι ήταν η πρώτη σχέση της δημοσιογράφου

Για την αποκάλυψη της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη που έκανε στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί σχετικά με τη συνέντευξη, που βγήκε στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης. «Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μία κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Αυτά που λέει, είναι ακριβή. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι, δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι, ότι αυτή είναι μία ιδιωτική οδός, που αφορά αυτήν κι εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο», τόνισε στη συνέχεια. «Τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο δίπλα του. Πίστευα ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη. Ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Αν το ήξερα, θα ζητούσα να μη μπει», σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής.