Δανάη Μπάρκα: «Τρέμω στην ιδέα να το κάνει άνθρωπος από το παρελθόν μου, θα σωριαζόμουν»

Δανάη Μπάρκα: «Τρέμω στην ιδέα να το κάνει άνθρωπος από το παρελθόν μου, θα σωριαζόμουν»

«Έχουν υπάρξει αναγνωρίσιμοι άνθρωποι χωρίς να μαθευτεί στη ζωή μου»

Την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση με την Όλγα Τρέμη σχολίασε η Δανάη Μπάρκα, το πρωινό της Τετάρτης, με την τηλεοπτική της παρέα στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Μega.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA εκμυστηρεύτηκε πως η ίδια δεν θα ήθελε να προχωρήσει κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν της, ή η ίδια, στην όποια αποκάλυψη δίχως κοινή συγκατάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν αποστασιοποιηθούμε από τα πρόσωπα και ξεχάσουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια σπουδαία ύπαρξη της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει αλλάξει τα πράγματα και έχει χαρίσει γέλια και χαρές, αν ξεχάσουμε και ποια είναι η κυρία Τρέμη που φαντάζομαι ότι τώρα θα τρέμει, νομίζω ότι αν δούμε σαν κοινωνικό φαινόμενο την έκθεση πραγμάτων χωρίς τη συγκατάθεση και των δύο. Δηλαδή αν ο μεν είχε τηλεφωνήσει στη δε και είχε πει «μπορώ να το πω;», δεν μας πέφτει λόγος. Αν δηλαδή υπάρχει η συγκατάθεση».

«Ωστόσο αν δεν υπάρχει η συγκατάθεση νομίζω, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να μην ονοματίσει αν ήθελε να περιγράψει έναν έρωτα και μια γνωριμία. Δηλαδή εγώ τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν μου, ή εγώ να το κάνω σε κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι αναγνωρίσιμος, που έχουν υπάρξει αναγνωρίσιμοι άνθρωποι χωρίς να μαθευτεί στη ζωή μου, είτε για λίγο καιρό είτε για πιο πολύ, να βγει αυτή τη στιγμή και να περιγράψει πράγματα που μπορεί να είχαμε ζήσει μαζί χωρίς να το ξέρω… νομίζω πως θα σωριαζόμουν».

«Νιώθω ότι ακριβώς επειδή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αυτός που είναι, το λέω με όλο τον σεβασμό γιατί πραγματικά τον σέβομαι, είναι λίγο στο απυροβλητο. Δηλαδή ότι κι αν πει, δεν νομίζω ότι εύκολα κάποιος θα τον κρίνει όπως θα κρίνει άλλους ανθρώπους νεότερους στον χώρο που μπορεί πολύ εύκολα να τους κατακρεουργήσουν. Νιώθω ότι τα τελευταία δυο χρόνια που ξαναείναι στην τηλεόραση, ακριβώς επειδή υπάρχει αυτό το απυρόβλητο, είναι πιο άνετος. Το έχει καταλάβει ότι δεν θα τον κρίνουν, αυτό νιώθω» συμπλήρωσε, επίσης, η Δανάη Μπάρκα στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο Μεγάλο Κανάλι.