Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελίνα Παπίλα: «Η εκπομπή της είναι ό,τι πιο παλιό κυκλοφορεί στην τηλεόραση»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελίνα Παπίλα: «Η εκπομπή της είναι ό,τι πιο παλιό κυκλοφορεί στην τηλεόραση»

«Μου είναι συμπαθέστατη, μου αρέσει το χαμόγελό της, αλλά κατά τα άλλα ήταν ένα μηδενικό»

Την πρεμιέρα της νέας εκπομπή της Ελίνας Παπίλα το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και έκανε λόγο για «παμπάλαια τηλεόραση».

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά. Δεν γίνεται στην τηλεόραση να περνάς μόνος σου καλά, πρέπει αυτό να περνάει και μέσα από τις κάμερες. Η Ελίνα Παπίλα μου είναι συμπαθέστατη, μου αρέσει το χαμόγελό της, αλλά κατά τα άλλα ήταν ένα μηδενικό», διευκρίνισε σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.