Κατερίνα Καινούργιου: «Αν νομίζει ο Λιάγκας, ότι σε αυτό είναι καλύτερος, καλά κάνει»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν νομίζει ο Λιάγκας, ότι σε αυτό είναι καλύτερος, καλά κάνει»

«Να το κάνει πιο κοινωνικό, ας πούμε. Τα διαφημιστικά ίσως θέλουν μία γυναίκα»

Οι πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 την επόμενη σαιζόν και σε ποια ζώνη θα βρίσκεται και τι θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας του χρόνου, απασχόλεισαι τους συντελεστές της εκπομπής «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τόνισε μεταξύ άλλων, πως δεν τίθεται θέμα μετεγγραφής της σε άλλο κανάλι, αφού το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2024 και πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, για να συζητήσουν τη δομή της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, δήλωσε πως το σενάριο η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» να τελειώνει μία ώρα νωρίτερα, είναι κάτι που δεν το έχει ξανακούσει.

«Δηλαδή θα είναι ο Παπαδάκης 06:00-09:00 και 09:00-12:00 ο Λιάγκας;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να διευκρινίζουν, πως υπάρχει συζήτηση, ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει τη ζώνη 09:00-11:00 και στη συνέχεια να ακολουθεί άλλη εκπομπή, αμιγώς ψυχαγωγική. «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Μη χαθούν και τα διαφημιστικά όμως, να πάνε στο 11:00-13:00. Δεν ήθελε το κανάλι, ο Λιάγκας ήθελε», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Α, για να κάνει ο Λιάγκας μόνο την ενημέρωση; Αντικειμενικά είναι πολύ καλός σε αυτό. Να το κάνει πιο κοινωνικό, ας πούμε. Τα διαφημιστικά ίσως θέλουν μία γυναίκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλά κάνει, αν νομίζει ότι σε αυτό είναι καλύτερος. Εγώ μια ερώτηση έκανα, μην το πάμε όλο στον Λιάγκα», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η παρουσιάστρια. «Εγώ συνάντησα πρόσφατα τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία ταβέρνα και σας λέω, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει του χρόνου πίσω από τις κάμερες», σημειώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.