Δήμος Αναστασιάδης: Η αποκάλυψη για την επιτυχία του «Μη χανόμαστε» – «Η Τζένη μου έλεγε πάλι βλακείες γράφεις»

Δήμος Αναστασιάδης: Η αποκάλυψη για την επιτυχία του «Μη χανόμαστε» – «Η Τζένη μου έλεγε πάλι βλακείες γράφεις»

«Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής»

Για μία από τις επιτυχίες του το τραγούδι «Μη χανόμαστε» μίλησε σε συνέντευξή του ο Δήμος Αναστασιάδης.

Όπως αποκάλυψε το έγραψε την περιόδο της καραντίνας και η σύζυγός του Τζένη Θεωνά του έλεγε «πάλι βλακειές γράφεις».

«Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Μπορεί να διαβάσω κάτι 3-4 φορές για να το αφομοιώσω. Σε μια συνέντευξη που έδωσε, η δημοσιογράφος μου μιλούσε για ένα τέταρτο και εγώ δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε» είπε ο τραγουδιστής και στιχουργός στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Χάνω τον δρόμο όταν οδηγώ, μένω από βενζίνη, από μπαταρία στο κινητό και με ξέρουν όλοι στην οδική βοήθεια. Θυμώνω με τον εαυτό μου που είμαι ασυνεπής ως άνθρωπος κι αναρωτιέμαι γιατί ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχει τύχει να μείνω από βενζίνη τη στιγμή που έφτασα στο βενζινάδικο, πήγα στην αντλία σβηστή» ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Έχει τύχει να ξυπνήσω σε ξενοδοχείο και να νομίζω ότι είμαι σπίτι μου»

«Δεν μου έχει συμβεί κάτι απρόοπτο ώστε να μη μπορέσω να βγω στην πίστα. Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρόδο και να νομίζω ότι είμαι στη Μυτιλήνη. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε ξενοδοχείο και να νομίζω ότι είμαι σπίτι μου. Στο τέλος θα ξεχάσω και τον εαυτό μου. Θυμάμαι την ώρα του ραντεβού, αλλά ξεχνάω τη μέρα» σημείωσε.

«Τα μόνα γενέθλια που θυμάμαι είναι τα δικά μου, της Τζένης και του γιου μας. Με την Τζένη έχουμε ξεχάσει κλειδιά στην κατάψυξη. Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε» τόνισε κλείνοντας.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...