Σοφιάννα Αβραμάκη: «Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος»

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος»

«Δεν είπε το όνομά μου γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα»

Η Σοφιάννα Αβραμάκη φιλοξενήθηκε στο «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου και σχολίασε όσα ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor για τις κοπέλες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά ο Μάριος Πρίαμος.

Η παραγωγή του Survivor μπορεί να κάλυψε ένα συγκεκριμένο όνομα για να μην ακουστεί στην μετάδοση του επεισοδίου, αλλά έκτοτε ξεκίνησε μία ονοματολογία με πολλούς να υποθέτουν ότι πρόκειται για την Σοφιάννα Αβραμάκη. Λάδι στην φωτιά έριξαν τα σχόλια της Μαρίας Αντωνά, τα οποία ενόχλησαν την πρώην παίκτρια του Survivor.

«Μπράβο γυναικεία αλληλεγγύη από την Ευρυδίκη. Τα λέει με νιαζάρικο ύφος και νομίζει ότι περνάνε στο απυρόβλητο, αλλά δεν είναι έτσι γιατί κάποιοι πιάνονται και τα τραβάνε, όσο μπορούν και το ξεχειλώνουν. Έπεσε μπιπ από την παραγωγή, αλλά η Ευρυδίκη δεν το γνώριζε, πιστεύοντας ότι θα παίξει κανονικά το όνομα. Μπήκα στο Twitter κι έβλεπα να πέφτουν στοιχήματα, αν είμαι εγώ ή η Σταυρούλα.» είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Την επόμενη ημέρα το πρωί σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια – σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω κι εκτιμώ απεριόριστα. Μετά το πέρας της εκπομπής μου έστειλε μήνυμα. Δεν είπαν όλο το όνομα.

Είπε απλά ότι το πρώτο γράμμα είναι Σ, είναι από τα ωραία κορίτσια του Survivor και το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν. Κάπως έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα. Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες που ξεκινούσε η δική τους εκπομπή, πάλι πολύ έξυπνα εκ μέρους της, δεν χρησιμοποίησε το όνομά μου γιατί ήδη έχει λάβει κάποια εξώδικα κι ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει. Με «φωτογράφισε» κι είπε γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή η κοπέλα είναι ο θηλυκός Πρίαμος.

Κάποια θέματα όταν ξεπερνάνε το σχολιαστικό κομμάτι κι είναι επί προσωπικού, δεν μου κάνει καν την αίσθηση να κινηθώ νομικά. Θα μπορούσα, αλλά δεν θέλω. Τα συμπεράσματα είναι στην ευχέρεια του κόσμου. Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση. Δεν έχω ανάγκη από καμία συγγνώμη γιατί θα είναι κάλπικη και κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά.

Θα ήθελα να μπει ένα μέτρο στον σχολιασμό γιατί κι η Ευρυδίκη κι η εν λόγω κυρία σχολιάζουν κι όταν δέχθηκαν αρνητικά σχόλια, μιλούσαν για τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους τους πίσω. Κι εμείς έχουμε ανθρώπους πίσω κι οικογένειες και μου έχουν χρεώσει τον καθένα. Με τον Μάριο γνωριζόμαστε, βγήκαμε, υπάρχουν κοινές φωτογραφίες, δεν κρυφτήκαμε, αλλά κάπου ωπα» πρόσθεσε η Σοφιάννα Αβραμάκη.