«Βολές» από Σοφιάνα για Ασημίνα στο Survivor: Ψευδές αυτό που είπε για μένα και τον Σοϊλέδη

«Βολές» από Σοφιάνα για Ασημίνα στο Survivor: Ψευδές αυτό που είπε για μένα και τον Σοϊλέδη

«Ήμασταν κολλητές φίλες, αλλά μεσολάβησαν αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας»

Αιχμές για την Ασημίνα στο Survivor άφησε η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία χθες το βράδυ  βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση που είχε με την πρώην συμπαίκτρια της.

Ειδικότερα, η Σοφιάνα Αβραμάκη δήλωσε πως «με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό».

«Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά».

«Εγώ είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και δεν μπορούσα να το διαχωρίσω επειδή αλλάξαμε ομάδες. Περίμενα να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιαστούμε, να την πειράξω λίγο αλλά εκείνη τίποτα. Killer» πρόσθεσε, επίσης, η Σοφιάνα Αβραμάκη στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.