Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απασφάλισε» κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Αδίστακτος άνθρωπος, διψά για δημοσιότητα και χρήματα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απασφάλισε» κατά του Σπύρου Μαρτίκα – «Αδίστακτος άνθρωπος, διψά για δημοσιότητα και χρήματα»

«Έχει φύγει μήνυση για το "κλέφτρα" στην Ελευθερία»

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά. Η ίδια στράφηκε κατά του Σπύρου Μαρτίκα για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι επιβίωσης:

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου.» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Βρισηίδα τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στην Βρισηίδα» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.