Ελισάβετ Σπανού: «Το Survivor είναι τόσο κακό, όσο κακή είναι κι η πραγματικότητα που βιώνουμε»

Ελισάβετ Σπανού: «Το Survivor είναι τόσο κακό, όσο κακή είναι κι η πραγματικότητα που βιώνουμε»

«Δεν θεωρώ ότι έχει να δώσει τίποτα άλλο σε κανέναν, ως τηλεοπτικό προϊόν είναι ένα σκουπίδι»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Ελισάβετ Σπανού.

«Όταν ξεκίνησε το Survivor φέτος, το έβλεπα ανελλιπώς, με τρέλα. Είχα περιέργεια να δω και τα αγωνίσματα κλπ. Όταν έγινε της… καλύβας το καγκελάκι, μόλις μπήκε ο Χάρος και κάηκαν οι καλύβες, σταμάτησα. Ήταν ξεκάθαρο, ότι δεν πήγαινε τίποτα καλά. Έχει γίνει λίγο πανηγύρι», είπε χαρακτηριστικά. «Θεωρώ ότι είμαστε όλοι τόσο βεβαρυμμένοι ψυχικά, που το βλέπεις μόνο και μόνο για να ξεχαστείς. Είναι τόσο κακό, όσο κακή είναι κι η πραγματικότητα που βιώνουμε. Δεν θεωρώ, ότι έχει να δώσει τίποτα άλλο σε κανέναν, ως τηλεοπτικό προϊόν είναι ένα σκουπίδι», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Σπανού.

Όπως είπε στη συνέχεια, θεωρεί πως χρόνο με τον χρόνο το ριάλιτι γίνεται όλο και πιο «σκληρό». «Είναι ένα πάρα πολύ σκληρό ριάλιτι, χωρίς κανόνες, έχει ξεφύγει. Πάει αντίστοιχα με αυτά που ζούμε, κάθε χρόνο γίνεται και πιο σκληρό. Σαν σκληρό πορνό. Ξεκινάς ήπια κι έχει ένα escallation, έτσι γίνεται και στην πραγματικότητά μας», αναφέρει.

Τέλος, σχολίασε τους παίκτες που επέλεξε η παραγωγή. «Η παραγωγή φάνηκε ότι ήθελε να βάλει μέσα παίκτες με μεγαλύτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό είδαμε, ότι δεν πούλησε, οπότε έπρεπε να πάει αλλιώς το πράγμα», εξηγεί.