Ζαμπέτογλου: Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος

Ζαμπέτογλου: Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος

«Είναι αυτή η αμηχανία που την έχεις όταν έχεις συνηθίσει σε μια διαφορετική θεματολογία εκπομπής και καλείσαι να υπηρετήσεις κάτι άλλο, το οποίο σε πονάει και προσωπικά»

Μουδιασμένα ξεκίνησε και σήμερα η εκπομπή "Στούντιο 4" με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, με τους δύο παρουσιαστές να μιλούν για αυτές τις δύσκολες καταστάσεις κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Είναι μια δύσκολη Παρασκευή. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Και το παίρνω πάλι πίσω… δεν είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι δύσκολη στιγμή για τις οικογένειες που έχασαν έναν άνθρωπο, έναν φίλο, έναν σύντροφο, έναν συμμαθητή, έναν συμφοιτητή, έναν φίλο. Για εμάς είναι στενάχωρο και αμήχανο. Μια κατάσταση που μπορούμε να διαχειριστούμε. Το να λέμε ότι είναι δύσκολο, είναι σαν να παίρνεις αυτήν την τραγωδία από τους δικούς σου και να την κάνεις δική σου» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Είμαστε λίγο αμήχανα, το ξέρετε όσοι μας βλέπετε καθημερινά, το νιώθετε. Είναι αυτή η αμηχανία που την έχεις όταν έχεις συνηθίσει σε μια διαφορετική θεματολογία εκπομπής και καλείσαι να υπηρετήσεις κάτι άλλο, το οποίο σε πονάει και προσωπικά. Είμαστε στην τρίτη ημέρα του εθνικού μας πένθους. Είναι ακόμη χειρότερη η σημερινή ημέρα, μιας και δίπλα στον αριθμό και τα ονόματα των νεκρών, μπαίνουν πια φωτογραφίες, ηλικίες, ιστορίες, λέξεις και όνειρα. Πράγματα που δεν έγιναν, πράγματα που έγιναν, εμπειρίες που έζησαν και εμπειρίες που δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες όμορφων ανθρώπων δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος. Αυτό είχα να πω» ανέφερε με τη σειρά της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.