Αρναούτογλου για Λιάγκα: «Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική»

Αρναούτογλου για Λιάγκα: «Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική»

Το σχόλιο του για την απάντηση του ομόσταυλού του στον ΑΝΤ1 παρουσιαστή, ότι επειδή ο Γρηγόρης δεν βλέπει πρωινές εκπομπές, δεν μπορεί να κάνει πρωινό

Απάντηση στην απάντηση του Γιώργου Λιάγκα έδωσε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστής να μην δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, από τις δηλώσεις του ομόσταυλού του στον ΑΝΤ1 παρουσιαστή.

«Θα ξαναέκανα πρωινό. Δεν είναι κάτι, που το έχω ακυρώσει, αλλά δεν είναι της παρούσης. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με κανένα για πρωινό. Για εμένα δεν έχει τελειώσει το πρωινό, γιατί αν είχε τελειώσει σαν θεωρία, δεν θα έκανα ραδιόφωνο. Μου αρέσει πολύ το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή καλημέρα και η επικοινωνία. Το λέω και για εσάς, που η εκπομπή σας έχει έναν τίτλο "χαμογελάτε" και η εκπομπή μπαίνει στην διαδικασία να λειτουργεί πιο δημοσιογραφικά, με θέματα πιο σοβαρά. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, είμαι τηλεπαρουσιαστής, όχι δημοσιογράφος. Ακόμα κι αν είχα μια τέτοια ομάδα, δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω καλά…» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Αν το είπε αυτό, θα έχει μια δική του λογική. Έχει κάνει βραδινό (σ.σ. ο Γιώργος Λιάγκας). Έχω διαφορετική οπτική και άποψη για κάποια πράγματα, στο πως λειτουργούμε επάνω στις συνεντεύξεις. Αυτό δεν θα το κρίνω, θα ήταν πολύ άδικο».

«Πάνω σε φάση που βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο, κάναμε συζήτηση. Μεταξύ τυρού κι αχλαδιού είπαμε αν θα κάναμε ποτέ πρωινό μαζί. Αυτά είναι πολύ θεωρητικά και μέσα σε μια δόση χιουμοριστική. Είμαστε σε διαφορετικά κανάλια. Δεν ξέρω, αν ποτέ θα βρισκόμασταν στο ίδιο κανάλι και θα αποφασίζαμε. Τα λέμε με κέφι και διάθεση χιούμορ. Το αποτέλεσμα είναι, ότι είμαι στον ΑΝΤ1, να τελειώσει η σεζόν με το 2night και βλέπουμε…» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε πρωινή εκπομπή με την Φαίη Σκορδά.