Survivor: Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος «περνούν ώρες μαζί στην παραλία»

Survivor: Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος «περνούν ώρες μαζί στην παραλία»

Tο κλίμα φαίνεται πως άλλαξε και οι δυό τους συμφιλιώθηκαν

Μεγάλες εντάσεις πέρασε η σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου λόγω του Survivor. Μετά το σκάνδαλο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τις φήμες που επιβεβαιώθηκαν για την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι, το κοινό ανέμενε για την πρώτη τους συνάντηση.

Οι τηλεθεατές είδαν τη τραγουδίστρια να είναι έξαλλη με τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε. Μάλιστα σε συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, μιλώντας για τον Μάριο: «Ευτυχώς που δεν μπήκα από την αρχή στο παιχνίδι. Ευτυχώς που ήμουν έξω και είδα κάποια πράγματα και τελείωσε νωρίς αυτή η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά. «Αντί να με πιάσει να μου μιλήσει με ρώταγε αν χόρτασα, πάμε καλά;», δήλωσε έπειτα η παίκτρια των κόκκινων. Πλέον το κλίμα φαίνεται πως άλλαξε και οι δυό τους συμφιλιώθηκαν περνώντας πολλές ώρες μαζί στην παραλία.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Μάριος Πρίαμος ξεκαθάρισε απαντώντας στον Γιώργο Λιανό πώς ότι ήταν να πει με την Ελευθερία Ελευθερίου το είπε και πώς όλα όσα έγιναν είναι θέματα προσωπικά. Στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τη δικιά της θέση: «Θέλω και εγώ να πάρω θέση. Έκανα μια έκρηξη η οποία, πιστεύω πως τα παιδιά μπορούν να το καταλάβουν, είναι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί, Γιώργο, όσο όλοι εσείς βρίσκεστε εδώ πέρα και είστε στο Survivor, έξω ζούσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω».

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί, μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και τις κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης. «Την έχει τουμπάρει ο Μάριος, δεν ήθελε άλλη ένταση που θα χαλάσει κι άλλο την εικόνα του, αυτή που του μετέφεραν απ’ έξω» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.