Survivor: Η Ασημίνα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της – «Δεν έκανα καμία χρήση κινητού, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο»

Survivor: Η Ασημίνα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της – «Δεν έκανα καμία χρήση κινητού, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο»

«Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», τόνισε

Στην Ελλάδα είναι, πλέον, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δύο εβδομάδες μετά από την αποβολή της από το Survivor. Στο Ελευθέριος Βενιζέλος την περιμέναν πολλοί δημοσιογράφοι.

Κάποιοι πίστευαν ότι θα ήταν μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατέφτασε με χαλαρό στυλ, φορώντας τζιν και αθλητικό top. Στο τέλος κατευθύνθηκε στα μαύρα βαν της Acun Medya, όπως μετέδωσε το zappit.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor All Star μετά την αποκάλυψη του συμπαίκτη τους Νίκου Μπάρτζη, ότι της είδε να παραβιάζουν έναν από τους πιο αυστηρούς κανόνες του παιχνιδιού, αυτόν της επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι είδε μέσα στη ζούγκλα τις δυο παίκτριες να έρχονται σε επαφή με έναν ντόπιο και να χρησιμοποιούν το κινητό του, ενώ από τον ίδιο άνθρωπο πήραν και τσιγάρα.

Η Ασημίνα, σύμφωνα με το Open, είπε κατά την επιστροφή της: «Παιδιά, θα τα μάθετε όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθεια. Έχω αποχωρήσει και ασχολούμαστε με τρίχες, για το αν έχω μιλήσει με τη Μαρία Αντωνά. Με την Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή.

Θα δείτε στα επόμενα 2-3 24ωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα. Δεν έκανα καμία χρήση κινητού, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και θα το δείτε στα επόμενα stories μου. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».