Χαμός με Σπύρο Μπιμπίλα, διέκοψε τη σύνδεση η Καινούργιου – «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι»

Χαμός με Σπύρο Μπιμπίλα, διέκοψε τη σύνδεση η Καινούργιου – «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι»

«Θα στείλουμε μήνυμα και στο Λιάγκα και στη Φαίη και στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι για να μην παρεξηγηθούν»

Σε ζωντανή σύνδεση, έξω από το σπίτι του, εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης με αφορμή την δικαστική απόφαση για τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Μια σύνδεση για την οποία, όμως, όπως υποστήριξε με θέρμη ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ουδέποτε είχε συμφωνήσει.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας

Κ.Κ.: Ρε συ Σπύρο μου τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην βγεις

Σ.Μ.: Σας παρακαλώ, πρέπει να το πω! Μα θα παρεξηγηθώ με τους άλλους Σας παρακαλώ

Κ.Κ.: Αυτό μας νοιάζει τώρα;

Σ.Μ.: Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμε! Γιατί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα σήμερα.

Κ.Κ.: Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι.

«Σπύρο μου, ναι, είχαμε μιλήσει και εμείς και είχαμε πει να μιλήσουμε για την Τετάρτη» έσπευσε να δηλώσει ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου για να αποκριθεί, άμεσα, ο Σπύρος Μπιμπίλας πως δεν σου είπα ότι θα βγω.Σου είπα ότι δεν θα βγω! Σας παρακαλώ, πρέπει όλοι να σεβόμαστε όλους και εγώ, επειδή είσαστε κάτω από το σπίτι μου, σας σέβομαι και βγαίνω γιατί αγαπώ την Κατερίνα. Το λέω. Αλλά να μην παρεξηγηθώ με τους άλλους που τους είπα όχι».

Έλα Σπύρο μου, το ξέρω ότι με αγαπάς. Πάμε. Θα στείλουμε μήνυμα και στο Λιάγκα και στη Φαίη και στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι για να μην παρεξηγηθούν! Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά, πάω σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής για να λήξει πρόωρα την σύνδεση.