Μπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση»

Μπο για Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση»

«Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της»

Μετά την επιστροφή της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor, ο Μπο συνάντησε τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Ο Μπο απάντησε σε όλα…

«Ο κόσμος έχει ήδη μία άποψη, είμαι καλά πάντως.

Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, με ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ό,τι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα η κοπέλα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα το συμβάν αυτό. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση.

Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει και προστατεύει το παιδί της, είτε με τον σωστό τρόπο είτε με τον λάθος, είναι υποκειμενικό. Είναι μάνα να μην το ξεχνάμε, μπορεί και να παρασυρθεί, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ», είπε αρχικά ο Μπο και συνέχισε:

«Δεν κοινοποίησα εγώ ποτέ τη σχέση αυτή. Η σχέση κοινοποιήθηκε μέσω Instagram από δικά της story πρώτα, έκανα εγώ repost και μετά βγήκαν οι φίλες της, το ανακοίνωσαν κι εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

«Δε νομίζω ότι θα μιλήσω στον Μάριο, τι να πω;», ανέφερε ο Μπο και τόνισε: «Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις… Και από τις δύο πλευρές ήταν άσχημο, γιατί ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά ο άλλος φιλικά και είναι κρίμα. Πιο πολύ σε πειράζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης και όχι της προσωπικής».

«Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και αυτή ζει τη δική της ιστορία», σημείωσε ο Μπο και κατέληξε: «Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της. Ήπιαμε έναν καφέ, τα είπαμε μια χαρά, σαν άνθρωποι μεγάλοι και λογικοί».