MasterChef: Ο αδερφός του Βαλάντη πήρε τη λευκή πόδια και μπήκε στο σπίτι

MasterChef: Ο αδερφός του Βαλάντη πήρε τη λευκή πόδια και μπήκε στο σπίτι

Ο λόγος για τον οποίο αποφεύγει να αποκαλύπτει τη σχέση του με τον δημοφιλή τραγουδιστή

Στις οντισιόν του MasterChef βρέθηκε και έδωσε τη δική του «μάχη» για μια ποδιά ο Παναγιώτης Αυγενικός από τη Ρόδο, ο οποίος είναι αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή Βαλάντη.

Ο Παναγιώτης εφτιαξε πουρέ σελινόριζας, χτένια σοτέ κι αρακά γιαχνί με βραστά χόρτα και τα πήγε πολύ καλά. Με προτροπή δε του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αποκάλυψε, ότι είναι ο αδελφός του Βαλάντη. «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδελφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι γι' αυτό, ίσα-ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα», είπε ο Παναγιώτης Αυγενικός.

«Νιώθω τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος, τόσο περήφανος για εμένα. Αυτή η επιβράβευση θα μου γεμίσει ένα παιδικό κενό που έχω τόσα χρόνια. Περιμένω αυτή την επιβράβευση από τον πατέρα μου», είπε ο Παναγιώτης Αυγενικός, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του βάζει τη λευκή ποδιά.