Αντώνης Καφετζόπουλος: Είπα ναι στον «Ακάλυπτο» γιατί ήμουν άνεργος και δεν με ήθελαν στην τηλεόραση

Αντώνης Καφετζόπουλος: Είπα ναι στον «Ακάλυπτο» γιατί ήμουν άνεργος και δεν με ήθελαν στην τηλεόραση

«Οι κουλτουριάρηδες φίλοι με θεωρούσαν πράκτορα των εμπορικών και οι εμπορικοί με θεωρούσαν κατάσκοπο των κουλτουριάρηδων»

Στις «ταμπέλες» και τον διαχωρισμό ανάμεσα σε εμπορικό και ποιοτικό, την τηλεοπτική επιτυχία με τον «Ακάλυπτο», αλλά και την απουσία προτάσεων από τα κανάλια στο πρόσωπό του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει ο διαχωρισμός στην τέχνη. Η αλήθεια είναι, ότι υπήρχε μια μερίδα ανθρώπων, που τη "Ρεβάνς" τη θεωρούσαν εμπορικό σκουπίδι και οι κριτικές ήταν τέτοιες. Εγώ προσωπικά ήμουν πάντα στην κατηγορία, όπου οι κουλτουριάρηδες φίλοι με θεωρούσαν πράκτορα των εμπορικών και οι εμπορικοί με θεωρούσαν κατάσκοπο των κουλτουριάρηδων».

«Υπήρχαν όμως περίοδοι, που δεν χτυπούσε ούτε το εμπορικό, ούτε το κουλτουριάρικο τηλέφωνο. Ακριβώς πριν από τον "Ακάλυπτο" συνέβη αυτό. Ήταν μια δουλειά, που την αποφάσισα κυρίως, γιατί ήμουν άνεργος και δεν με ήθελαν στην τηλεόραση. Είχαν βγει τότε τα ιδιωτικά κανάλια και ήταν πιο νέα τα παιδιά που έπαιζαν» πρόσθεσε.

«Ο πρώτος λόγος ήταν λοιπόν, πως είχα ανάγκη την δουλειά και ο δεύτερος λόγος ήταν, ότι μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος. Και ενώ είχα πολύ ανάγκη τη δουλειά, είπα "παρόλα αυτά δεν θα παίξω. Άμα θέλετε θα έρθω να κάνω αυτό τον ρόλο, γιατί εγώ αυτόν έχω σκεφτεί". Και θέλανε, αν και όχι πολύ πρόθυμα» συμπλήρωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.