Survivor – Έξαλλη η Καρολίνα με την Ασημίνα: «Να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή»

Survivor – Έξαλλη η Καρολίνα με την Ασημίνα: «Να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή»

«Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό»

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για όσα έχουν ειπωθεί από την δεύτερη για τις κινήσεις της Καρολίνας στο Survivor και την σχέση της έξω από το παιχνίδι

«Αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος κρίνει και βλέπει σύμφωνα με αυτά που βλέπει ως survivors κι όχι σύμφωνα με το ό,τι υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα. Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα, αλλά παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαβάλει την προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται για αυτό. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρη στο συμβούλιο κι εσύ το αναπαράγεις» είπε η Καρολίνα στο Survivor.

Όταν η Ασημίνα προσπάθησε να δικαιολογήσει την θέση της, η Καρολίνα πρόσθεσε: «Πώς υπερασπίζεσαι ένα άλλο άτομο; Όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή; Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα».