Κώστας Τσουρός: «Μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον»

Κώστας Τσουρός: «Μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον»

«Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση, είναι πιο επιφανειακές, του φαίνεσθαι, του γλειψίματος, του ψέματος»

Για την τηλεόραση, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση και την υποκρισία μεταξύ συναδέλφων μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» ο Κώστας Τσουρός.

«Στις συνεντεύξεις μου πάντα απαντάω με την αλήθεια μου. Δεν λέω κάτι, απλά για να το πω, πάντα αυτό που λέω, το πιστεύω. Σπάνια έχω κάνει δεύτερες σκέψεις και έχω πει, ίσως δεν έπρεπε να πω κάτι. Θέλω αυτά που λέω, να έχουν απήχηση στον κόσμο που μας βλέπει. Πάντα έχω στο μυαλό μου τι θα μπορούσε ο κόσμος να συζητήσει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Η ψυχαγωγία είναι ασύγκριτα πιο δύσκολη από την ενημέρωση. Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις, όπως στην ενημέρωση. Είναι πιο επιφανειακές, του φαίνεσθαι, του γλειψίματος, του ψέματος. Από μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον. Το έχω ζήσει πολύ αυτό. Θα ήθελα πολύ να κάνω συνέντευξη στον Ερντογάν, όπως και στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα να δω τον Μητσοτάκη παίζοντας μπάσκετ να απαντάει ερωτήσεις και τον Τσίπρα κάνοντας κάτι που του αρέσει, να απαντάει σε ερωτήσεις. Να δούμε ένα πιο ανθρώπινο προφίλ τους».

Κλείνοντας, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες. Υπάρχουν πράγματα που ξεχωρίζουν, κυρίως στη μυθοπλασία. Εμένα μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ και οι ιστορικές σειρές. Είμαι φαν του Μαύρου Ρόδου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...