Γιώργος Λιάγκας: «Βγαίνουν φωτογραφίες μαζί και γελάνε, ενώ είναι αντίπαλες στα κανάλια και βρίζονται η μία με την άλλη»

Γιώργος Λιάγκας: «Βγαίνουν φωτογραφίες μαζί και γελάνε, ενώ είναι αντίπαλες στα κανάλια και βρίζονται η μία με την άλλη»

«Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή τη δουλειά»

Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη βρέθηκαν εμπλεκόμενοι σε απρόσμενη κόντρα στον αέρα του «Πρωινού», με αφορμή το βίντεο όπου ο Δημήτρης Οικονόμου και η Ντόρα Κουτροκόη χόρευαν μαζί, παρά το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους στον ΣΚΑΪ.

«Κάνετε λες και δεν συμβαίνουν στον χώρο μας αυτά. Που ξέρουμε ότι ο άλλος πίσω από την πλάτη μας λέει κάτι για εμάς και πάμε και χαιρετιόμαστε, λες και είμαστε ο ένας για τον άλλον», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Εσείς τα κάνετε αυτά, εγώ δεν τα κάνω. Μίλα για τον εαυτό σου, μην μας παίρνει όλους η μπάλα. Εγώ είμαι ένας έντιμος άνθρωπος. Όποιος με έχει πειράξει, δεν θα πάω να χορέψω μαζί του».

«Εγώ δεν το κάνω, γιατί όταν αντιπαθώ κάποιον φαίνεται», είπε η δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής συνέχισε: «Αν κάποιος σε έχει πειράξει και θεωρείς ότι σε έχει διώξει από τη δουλειά, συγγνώμη αλλά είναι και υποκριτικό εκ μέρους της κας Κουτροκόη αν πάει και χορεύει μαζί του. Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν θεωρεί κάτι τέτοιο. Δε νομίζω να υπήρξε ποτέ θέμα βασικά. Βγάζεις πικρία όταν απομακρύνεσαι από μία εκπομπή, από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι φταίει ο παρουσιαστής. Όταν το κανάλι παίρνει μία απόφαση, είναι αμήχανος και ο ρόλος του παρουσιαστή. Τι να βγει να πει; Ότι ήταν άχρηστος; Δεν λέω για την Κουτροκόη. Γενικά. Ότι δεν έκανε για τη δουλειά; Για σκεφτείτε λίγο. Από την άλλη, είναι και ο ρόλος της Κουτροκόη περίεργος, σου λέει ότι θα περίμενε μία μεγαλύτερη συμπαράσταση. Όχι όμως, ότι είπε στον Οικονόμου “φάτην”».

Μερικά λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα στον αέρα, συνέχισε με έντονο ύφος και άφησε απίστευτα καρφιά για πολύ συγκεκριμένες παρουσιάστριες…

«Τα παίρνω προσωπικά όλα, και δεν θέλω να μείνει τίποτα αναπάντητο. Εγώ Φωτεινούλα μου, Φωτεινή μου συγγνώμη, δεν ανήκω στη συνομοταξία των άλλων παρουσιαστών που ξέρεις κι αναφέρεσαι. Να πάω να βγάζω φωτογραφίες και να διασκεδάζω με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Έχω κληθεί πολλές φορές σε αυτές τις εκδηλώσεις που πάτε όλοι για να φωτογραφηθείτε και να δείξετε πόσο αγαπημένη είναι η οικογένεια των παρουσιαστών, εγώ δεν έχω φίλους παρουσιαστές. Οι φίλοι μου είναι από άλλους χώρους.

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Βλέπω σε εκδηλώσεις που πάνε όλοι να βγάλουν φωτογραφίες, αγκαλιές και φιλιά και οι ίδιοι άνθρωποι παρουσία μου βρίζουν τους ανθρώπους που βγάζουν φωτογραφία. Έλεος τώρα. Δηλαδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, όταν βγαίνουν παρουσιάστριες φωτογραφίες μαζί και γελάνε. Και οι παρουσιάστριες αυτές που είναι αντίπαλες στα κανάλια, βρίζονται η μία με την άλλη. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή τη δουλειά».

«Είμαι σε θέση να τα γνωρίζω όλα αυτά, επειδή είμαι φίλη σου. Να διαχωρίζει τη θέση του χωρίς να μου κάνει επίθεση πάλι», δευτερολόγησε εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη.