Κονδυλάτος: «Δεν με πειράζει που έφυγα νωρίς, αλλά η συνθήκη που έζησα μέσα στο παιχνίδι»

Κονδυλάτος: «Δεν με πειράζει που έφυγα νωρίς, αλλά η συνθήκη που έζησα μέσα στο παιχνίδι»

«Δεν είμαι αόρατος, με πλήγωσαν βαθιά»

Για την εμπειρία του Survivor All Star μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, «Γεια σου».

«Η Καρολίνα είναι πρώην φίλη μου. Νομίζω ότι με τη στάση της έδειξε ότι όχι μόνο δεν θέλει να είμαστε φίλοι, αλλά ούτε και γνωστοί. Σεβαστό και από εκείνη και από τον Ασημακόπουλο. Ο καθένας μπορεί να τραβήξει τον δρόμο του, μια χαρά και δεν υπάρχει καμία κακία. Ίσως να υπάρχει μια πικρία, αλλά όχι κακία. Αισθάνομαι λίγο άβολα, σαν να περιφέρομαι και να ζητάω τον λόγο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ειλικρινά δεν με πειράζει που έφυγα νωρίς αλλά η συνθήκη που έζησα μέσα στο παιχνίδι που ήταν σκληρή, να βλέπω φίλους μου να μου φέρονται όχι κακά, αλλά σαν να μην υπάρχω. Αισθάνονταν άβολα που ήθελαν να με ψηφίσουν επειδή ήμουν ο αδύναμος στόχος, επειδή δεν είχα παρέα».

 

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Η ψήφος που θα έδιναν σε μένα, θα την έπαιρναν από πάνω τους και δεν θα έκαναν νέο εχθρό, για μια εβδομάδα. Με πούλησαν πολύ φτηνά, αξίζω παραπάνω από μια βδομάδα. Δεν με πειράζει η ψήφος αλλά το γεγονός ότι με έκαναν αόρατο. Δεν είμαι αόρατος, με πλήγωσαν βαθιά».