Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και η κόρη της Βάνα Μπάρμπα μαζί σε video clip

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και η κόρη της Βάνα Μπάρμπα μαζί σε video clip

Νίκος και Φαίδρα πρωταγωνιστούν στην μικρή ιστορία που εκτυλίσσεται στο τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη

Το ρόλο της υποκριτικής δια της... πλαγίας οδούς ακολούθησαν ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, και η κόρη της Βάνα Μπάρμπα, Φαίδρα. Αμφότεροι πρωταγωνιστούν σε νέο video clip.

Ο λόγος για την νέα επιτυχία της Τζένης Γεωργιάδη, «Κράτησε με» που κυκλοφορεί σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη και οπτικοποιήθηκε από τον Steven Airth και την art director, Σπυριδούλας Κάμπου.

Ένα τραγούδι, που εξαρχής έδειξε τη δυναμική του, αφού μέρες πριν την κυκλοφορία του, από την Cobalt Music, κατάφερε να γίνει viral, στο Tik Tok, όταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επέλεξαν να το αφιερώσουν ο ένας στον άλλον, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Survivor!

Μετρώντας σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό της, με τραγούδια από τον Στέφανο Κορκολή, την Ρεβέκκα Ρούση, τον Κώστα Μηλιωτάκη και τον Βασίλη Δήμα, μέσα από το «Κράτησε Με», η Τζένη Γεωργιάδη, ξεδιπλώνει για μία ακόμη φορά, το ξεχωριστό, μουσικό ταπεραμέντο της.

Στο ρομαντικό video clip παρακολουθούμε μία mini – κινηματογραφική ιστορία αγάπης, «Α film about true love» όπου πρωταγωνιστές είναι τόσο ο Νίκος Μπάρκουλης όσο και η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα. Ο ρυθμός απογειώνεται, από τον χορογράφο – ηθοποιό Κωνσταντίνο Μενούνο και την ντάμα του, Βάσια Μαντζάνα!