Κατερίνα Καινούργιου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων κοριτσιών»

Κατερίνα Καινούργιου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων κοριτσιών»

Απάντηση στην αιχμή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ για στημένους καυγάδες για την τηλεθέαση στην εκπομπή του Alpha

Απάντηση στη Μαρία Μπακοδήμου και τις «σπόντες» που έριξε στην εκπομπή «Γεια σου» για την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Χρύσλας Γεωργακοπούλου έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και άφησε υπονοούμενα, ότι οι τηλεοπτικοί καβγάδες είναι στημένοι για λόγους τηλεθέασης. «Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό. Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει, γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί να το τροφοδοτούν με κάποιον τρόπο και κάποιοι στο ακουστικό. Θέλω να πω κάτι σε αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση. Έχει ένα επίπεδο. Δεν είναι ένας τυχαίος που βρέθηκε και κάθεται 40 χρόνια στην τηλεόραση. Οπότε... το κλείνω, χωρίς να αναφερθώ προσωπικά», είπε η Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της δεν θα μπορούσε να αφήσει τα σχόλια της παρουσιάστριας αναπάντητα. «Θέλω να πω κάτι, επειδή με στενοχώρησαν κάποια πράγματα, που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Τώρα θα μου πεις "γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα;". Αλλά να πω και στη Μαρία, με όλο τον σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της, ότι εδώ δεν στήνουμε κανέναν καβγά και δεν μας υποχρεώνει κανένα ακουστικό να στήσουμε οτιδήποτε. Ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό, που λέει ότι "αυτό πουλάει" και σας το λέω επίσημα, για αυτό η εκπομπή είναι πρώτη», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έρευνες στον σταθμό γίνονται, για το ποιες είναι οι αγαπημένες παρουσιάστριες προς το κοινό. Και για να είμαι εδώ εγώ και σε αυτή τη θέση, προφανώς ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Πάρτε κι ένα τηλέφωνο στον σταθμό, γιατί ήταν άσχημο αυτό. Κι επίσης, στενοχωριέμαι από γυναίκες που έχουν μια πορεία κι έχουν κάνει επιτυχίες, να υποτιμούν τα πιο νεαρά κορίτσια. Να δεχόμαστε και την επιτυχία των πιο νέων κοριτσιών λοιπόν».