Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι – Τι συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι – Τι συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο

Βρίσκονται εδώ και αρκετό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο

Τρεις απώλειες μετράει το Survivor All Star μέχρι στιγμής, αφού η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν η δεύτερη που αποχώρησε μετά τον Περικλή Κονδυλάτο έπειτα από απόφαση του κοινού, ενώ είχε μεσολαβήσει και η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, στο ριάλιτι επιβίωσης μπαίνουν τρεις νέοι παίκτες, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει και στους προηγούμενους κύκλους του Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη αυτοί είναι οι Γιώργος Κορόμι και Ρία ΚολοβούΚρις Σταμούλης. Ο πρώτος θα μπει στην ομάδα των Διάσημων και οι άλλοι δύο σε αυτή των Μαχητών.

Οι παίκτες βρίσκονται εδώ και αρκετό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο και περίμεναν από την παραγωγή να τους βάλει στο παιχνίδι.

Έτσι όσοι περίμεναν ότι ανάμεσα στους παίκτες που θα εισχωρήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα είναι και ο Τριαντάφυλλος μάλλον θα απογοητευτούν, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει σε ένα story του στο Instagram ότι δεν πρόκειται να μπει, παρά την προετοιμασία που έχει κάνει και πως ο λόγος δεν είναι οικονομικός.

«Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι» έγραψε ο τραγουδιστής.