Η έντονη συγκίνηση της Βρισηίδα Ανδριώτου: «Την καταλαβαίνω, είναι απάνθρωπο»

Η έντονη συγκίνηση της Βρισηίδα Ανδριώτου: «Την καταλαβαίνω, είναι απάνθρωπο»

«Ξέρω πως είναι εκεί μέσα και πόσο δύσκολο είναι για τις πιο μικροκαμωμένες»

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό του «Πρωινού Μας» στον ΣΚΑΪ. Με αφορμή την προβολή αποσπασμάτων από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

Ειδικότερα, με δάκρυα στα μάτια, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την καταλαβαίνω πάρα πολύ την Μαριαλένα και όταν είπε ότι ζαλίζεται και όλα αυτά, γιατί ξέρω πως είναι εκεί μέσα και πόσο δύσκολο είναι για τις πιο μικροκαμωμένες. Βέβαια, η Μαριαλένα σαν αθλήτρια έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι την καταλαβαίνω πάρα πολύ. Να είσαι χωρισμένος από τον άνθρωπο σου και να ξέρεις ότι είναι εκεί. Θα πουν, "έλα μωρέ, άλλοι τους άφησαν πίσω". Εκεί δεν σκέφτεσαι ότι είναι πίσω η οικογένεια σου και ο κόσμος σου. Όταν είστε στο ίδιο μέρος, χωριστά και δεν μπορείς ούτε να του μιλήσεις ούτε να τον αγκαλιάσεις σε μια δύσκολη στιγμή σου είναι πιο απάνθρωπο».

«Όταν ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και έκλαιγα, έλεγα ότι ο Σπύρος ήθελε τόσο πολύ να πάμε, όχι εγώ, επειδή πίστευε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και ο Σάκης μού έλεγε, "άστα και εμένα η Μαριαλένα με έπεισε να έρθουμε, δεν ήθελα πολύ να έρθω αλλά την στηρίζω και την αγαπάω". Οπότε λέει αλήθεια τώρα η Μαριαλένα, δεν λέει ψέματα ούτε κάνει και στρατηγική».

«Είναι το στήριγμα της και την καταλαβαίνω. Αν έφευγε ο Σπύρος από αποχώρηση, δεν θα έφευγα αλλά αν έφευγε οικειοθελώς θεωρώ πως θα έφευγα» συμπλήρωσε, επίσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ.