Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφυγε μόνη της από το Survivor

Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφυγε μόνη της από το Survivor

«Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει»

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε και για την απόφασή της να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι.

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε επίσης: «Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».