Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για όσα ακούστηκαν, κι εγώ τα είχα 5 χρόνια με μικρότερο, τι σημαίνει αυτό;»

Η φανερή αγανάκτηση της με τις δηλώσεις του Κώστα Ραπτόπουλου

Οι δηλώσεις του αθλητικογράφου Κώστα Ραπτόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, έβγαλαν εκτός εαυτού την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός του ζευγαριού, αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον ποδοσφαιριστή, και πως οι γυναίκες με το πέρασμα των χρόνων αποκτούν ανασφάλειες και ορμονικές διαταραχές, «χάνοντας» τη φύση της πιο γρήγορα σε σχέση με τον άντρα.

«Ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτά που ακούστηκαν και ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν κι εμένα. Ντρέπομαι για την Ειρήνη, για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τι είπε ο άνθρωπος;» σχολίασε αρχικά σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Και 4 και 5 χρόνια να έχουν, δικαίωμά τους. Δεύτερον, η ζήλεια δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Κι εγώ έχει τύχει να είμαι με μικρότερο άντρα και να τον ζηλεύω πολύ και να ‘μαι με μεγαλύτερο και να τον ζηλεύω ακόμα περισσότερο» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τις δηλώσεις του Κώστα Ραπτόπουλου περί ηλικίας και εγκυμοσύνης, λέγοντας:

«Να ενημερώσω τον κύριο Ραπτόπουλο, που μίλησε με τόση ασέβεια για το γυναικείο φύλο, ότι όταν μία γυναίκα πλησιάζει τα 40, δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να τεκνοποιήσει ή ότι δεν είναι καλά σεξουαλικά. Μπορεί να είναι καλύτερα και από έναν πολύ μικρότερο άντρα. Ντροπή, ντροπή, ντροπή!».

«Εγώ είμαι 37. Είχα σχέση 5 χρόνια με μικρότερο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλά έκανα και χωρίσαμε, γιατί εγώ είμαι μεγάλη κι αυτός μικρός και δε μπορώ να αποδώσω; Όλα ρατσιστικά και τραγικά αυτά που ακούσαμε. Κάθε γυναίκα μπορεί να τα φτιάχνει με όποιον θέλει» έκλεισε το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.