Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ»

Ο τηλεπαρουσιαστής για τα τηλεοπτικά δρώμενα

Τα τηλεοπτικά δρώμενα και κυρίως το Survivor σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ανόητη επιλογή να χωρίσουμε τα ζευγάρια, για να προκύψει ζητούμενο. Ό, τι χειρότερο. Που είναι ο Τζέιμς, ο Τριαντάφυλλος, ο Παππάς, ο παλιός νικητής ο Ντάνος, ο Σοϊλέδης; Είναι ξαναζεσταμένη σούπα. Ας έβαζαν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη κι ας "αγόραζαν" αυτούς που είναι παιχταράδες. Έπαιξαν Β’ εθνική, δεν είναι All Star. Είναι ντεμί σεζόν star. Έρχεται η μυθοπλασία και θα τρέμει και ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ. Το υπογράφω και το λέω τόσο πρόωρα. Μιλάμε τώρα και είναι στο 35%. Ρεκόρ. Καθίστε να δείτε και περιμένετε» είπε για το Survivor.

Ερωτηθείς σχετικά με την δική του τηλεοπτική παρουσία, είπε ότι «δεν έχω μιλήσει με τον Νίκο Κοκλώνη, για το εάν έχει πάρει τα δικαιώματα, αλλά μια, δυο φορές εξ’ αποστάσεως μου είπε "έρχεται το Fame Story"». Σε ερώτηση για το ποια θα ήθελε να είναι η θέση του στο show, απάντησε: «Ο προφανής λόγος που θα ήθελα να είμαι στο "Fame Story", είναι και αυτός που το "ανέστησε"».

Σε ό,τι αφορά τα καινούρια σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου προς τη Μιμή Ντενίση, ο παρουσιαστής είπε πως διαφωνεί, και το θεωρεί λάθος. «Έχει τόσα δικά του προβλήματα να λύσει, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί άνοιξε πάλι το θέμα με τη Μιμή. Είναι λίγο βιαιοπραγικό» σημείωσε.

Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά που όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνει αυτή τη σεζόν την εκπομπή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε πως η εκπομπή δεν σημειώνει τα καλύτερα νούμερα ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς «κάνει κάτι που είναι μοναδικός». «Δεν αφήνεις τον Μουτσινά να φύγει από το κανάλι σου με τίποτα!» τόνισε.

Τέλος, μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Ο Γιώργος είναι παρουσιαστής και δημοσιογράφος που πιάνει το θέμα και το "χτυπάει σα χταπόδι"… Τον παραδέχομαι από τις συνεντεύξεις που κάνει και άλλα πολλά, απλά σε ένα πρωινό που έχει και άλλα θέματα, είναι αναρμόδιος».