Survivor: Οι καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο της Δευτέρας – Τα «μαχαίρια» στο συμβούλιο

Survivor: Οι καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο της Δευτέρας – Τα «μαχαίρια» στο συμβούλιο

Ποιοι κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία

Οι τσακωμοί και ορισμένα παράξενα γεγονότα δεν έλειψαν από το Survivor της Δευτέρας.

O Περικλής ήταν ψυχολογικά φορτισμένος καθώς ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του στο πρώτο συμβούλιο του νησιού και μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την διάρκεια των δηλώσεων του. Συγκεκριμένα είπε "δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια, έχω κουραστεί".

Παρόλα αυτα η ένταση των παικτών εκτονώθηκε στην συνέχεια με γυμναστική, αλλά και με βουτιές στα καταγάλανα νερά του Άγιου Δομίνικου.

 

Στην συνέχεια Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, εκείνος τους εξήγησε το αγώνισμα και άρχισε η "μάχη" για την δεύτερη ασυλία.

Τότε επέστρεψε και η πίεση στις δύο ομάδες. Η Καρολίνα τα "έψαλε" στην Μελίνα κατά την διάρκεια του ματς, η Ευριδίκη έβαλε τα κλάματα μετά την δεύτερη ήττα της, ενώ οι πανηγυρισμοί σε κάθε πόντο ήταν έξαλλοι.

 

Όλα αυτά δείχνουν το πόσο πολύ ήθελαν να πάρουν την νίκη τόσο οι "κόκκινοι", όσο και οι "μπλε". Μπορεί να ήταν οι Μαχητές αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, ωστόσο με το που γύρισαν στην καλύβα τους Τάκης και Βριδηίδα διαφώνησαν πολύ έντονα.

Συνέχεια στις διαφωνίες-τσακωμούς υπήρξε στο συμβούλιο του νησιού. Ο Νίκος Μπάρτζης εκνευρίστηκε με τον Τάκη που πεταγόταν συνέχεια και τον αποκάλεσε "Τριαντάφυλλο νο2", ενώ έντονη ήταν και η αντιπαράθεση ανάμεσα στην αγαπημένη του Σπύρου Μαρτίκα και την Σταυρούλα.