Μπισμπίκης για Βανδή: «Όταν είναι δίπλα μου μαλακώνει το ανυπόφορο που έχω μέσα μου»

Μπισμπίκης για Βανδή: «Όταν είναι δίπλα μου μαλακώνει το ανυπόφορο που έχω μέσα μου»

Τι απάντησε για το εάν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστεί με την αγαπημένη του

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εκτός από τα spoiler της σειράς αναφέρθηκαν και στα προσωπικά τους.

«Τελευταία μου δουλειά ήταν στο καζίνο, πριν μπω στη δραματική σχολή. Και για βιοποριστικούς λόγους και γιατί όλα τα παιδιά δουλεύαμε τότε, τα καλοκαίρια και δεν κάναμε διακοπές. Έχω δουλέψει και οικοδομή και σε χασάπικο και σιδεράς και νύχτα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου τότε, πήρε το λόγο και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια: «Στα 14 μου δούλευα σε οικοδομή για να μπορώ να κεράσω τους φίλους μου. Ήταν ελευθερία, ανεξαρτησία. Εγώ στα παιδιά μου τα δίνω απλόχερα, αλλά αν δω ότι δεν εκτιμούν, θα τους βάλω "γκάζια" για να καταλάβουν ότι πρέπει να σέβονται ότι τους δίνει ο άλλος» είπε από πλευράς του ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή o Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Θα της αφιέρωνα το "Να μ’ αγαπάς" του Παύλου Σιδηρόπουλου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου, μια αγωνία, όταν είμαι μαζί της, δημιουργείται μια ψυχική γέφυρα και αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει». Τότε ο Γιάννης Στάνκογλου πήρε ξανά το λόγο και σχολίασε: «Και δεν γίνεται ανυπόφορος και σε εμάς. Τώρα είναι γλυκός».

Τέλος, ερωτηθείς ο Βασίλης Μπισμπίκης, για το εάν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστεί με την εκλεκτή της καρδιάς του δήλωσε: «Ναι, αρκεί να μη χρειαστεί να τραγουδήσω».