Γιάννης Στάνκογλου: Οδηγός ταξί τον απείλησε με περίστροφο και αποπειράθηκε να τον πατήσει

Γιάννης Στάνκογλου: Οδηγός ταξί τον απείλησε με περίστροφο και αποπειράθηκε να τον πατήσει

Ο ηθοποιός κατήγγειλε το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Στιγμές τρόμου έζησε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος καταγγέλλει, ότι οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο και αποπειράθηκε να τον πατήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όπου μετά από διαπληκτισμό με έναν οδηγό ταξί, ο τελευταίος φέρεται αρχικά να απείλησε με περίστροφο τον ηθοποιό και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί. Όλα ξεκίνησαν, όταν, την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένας οδηγός ταξί μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου βγήκε από το αυτοκίνητό του για να καταγράψει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο αυτοκινητιστής έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει. Τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ηθοποιός έδωσε αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, που είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιήσει τον οδηγό του ταξί.