Ελένη Φιλίνη: «Μου χρέωναν σχέση με τον Νίκο Γκάλη, τον οποίο ούτε που τον ήξερα»

Ελένη Φιλίνη: «Μου χρέωναν σχέση με τον Νίκο Γκάλη, τον οποίο ούτε που τον ήξερα»

«Την προσωπική μου ζωή δεν την δημοσιοποίησα ποτέ, τις αληθινές μου σχέσεις τις ήξεραν οι φίλοι μου»

Για τις τρικλοποδιές που της έβαλαν στην καριέρα της, αλλά και για τις σχέσεις που της χρέωναν, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Ελένη Φιλίνη.

«Πάντα άνδρες με καλούσαν στο θέατρο για δουλειά, γυναίκες μου έβαλαν τρικλοποδιές στις παραστάσεις. Πήγα κάποτε στο γιατρό, γιατί νόμιζα ότι δεν ακούω. Μια γυναίκα είχε δώσει εντολή, να μου χαμηλώνουν τη μουσική, όταν έβγαινα. Δεν έχω σνομπάρει ποτέ δουλειά μου, γιατί η δουλειά είναι η ψυχή μου. Όποιος δεν ανήκει σε κλίκα, πληρώνει», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η Ελένη Φιλίνη είπε στη συνέχεια: «Χαίρομαι όμως, γιατί εγώ υπάρχω ακόμα, επειδή με αγαπά ο κόσμος. Έχουν γονατίσει μπροστά μου θαυμαστές, έχουν κάτσει προσοχή, γυναίκα έσκυψε και μου φίλησε το χέρι... Οι σχέσεις που μου χρέωναν τα περιοδικά, με έκαναν να γελάω. Όπως με τον Νίκο Γκάλη. Ούτε που τον ήξερα τον άνθρωπο... Την προσωπική μου ζωή δεν την δημοσιοποίησα ποτέ, τις αληθινές μου σχέσεις τις ήξεραν οι φίλοι μου».

Κλείνοντας είπε ότι «δεν έχω δεχθεί απόρριψη ως γυναίκα, γιατί δεν διεκδικούσα κάποιον που αδιαφορούσε ή άνηκε αλλού. Έτυχε γυναίκα να διεκδικεί σύντροφό μου, για να αποδείξει, ότι είναι καλύτερή μου».