Γιώργος Λιάγκας: «Είναι δύσκολο για τους γονείς που περνούν τις γιορτές χωρίς τα παιδιά τους»

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι δύσκολο για τους γονείς που περνούν τις γιορτές χωρίς τα παιδιά τους»

«Υπάρχουν ισορροπίες που δεν είναι τόσο εύκολες στην πραγματικότητα»

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παράσχος για την περίοδο μετά από το διαζύγιό του, έδωσαν την αφορμή να προχωρήσει και ο Γιώργος Λιάγκας σε μια τοποθέτηση όλο νόημα.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε τα εξής: «Πλέον δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι με την πρώην γυναίκα μου, έχει βρει άλλον εκείνη, έχω βρει άλλη εγώ… Είμαι με μια κοπέλα-κυρία, η οποία έχει δύο παιδιά, οπότε σίγουρα στο περιβάλλον μου θα υπάρχουν τα παιδιά. Μακάρι να μπορέσω να τα σμίξω και τα τρία μαζί. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σμίξω να έρθει και η Χρύσα με τον σύντροφό της και να είμαστε όλοι μαζί.

Θυμάμαι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό μου. Τι πληγή ξύνεις τώρα; Χτύπησες πάρα πολύ άσχημη πληγή τώρα. Όταν χώρισα τότε, βρίσκω το σπίτι, μπαίνω, το μόνο που είχα ήταν ένα ψυγείο, πρόλαβα να αγοράσω μία κουζίνα, έναν καναπέ-κρεβάτι και μία τηλεόραση. Τίποτε άλλο. Έμπαινα στο σπίτι μου και έβλεπα το απόλυτο κενό. Με κοιτούσα στον καθρέφτη και δεν ήξερα τι να πω σε εμένα εκείνη τη στιγμή. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ελαφρώς φορτισμένος: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό που περιγράφει, το σουηδικό μοντέλο, να κάνουν όλες οι οικογένειες μαζί, δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Υπάρχουν ισορροπίες που δεν είναι τόσο εύκολες στην πραγματικότητα.

Αυτό που προσυπογράφω που ισχύει φαντάζομαι για όλους τους χωρισμένους γονιούς στις γιορτές είναι ότι οι χωρισμένοι γονείς δεν έχουν τα παιδιά σε όλες τις γιορτές, συνήθως μοιράζονται οπότε μοιραία περνάς κάποιες γιορτές δίχως τα παιδιά σου. Όταν τα παιδιά είναι μικρά, νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο για τους γονείς που περνούν τις γιορτές χωρίς τα παιδιά τους και αυτό είναι το δύσκολο».