Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει»

Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει»

«Ενοχλήθηκε όντως; Γιατί; Δεν κάναμε πλάκα;» απάντησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ

Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Μουτσινά, με τον έναν να σχολιάζει τον άλλο μέσα από την εκπομπή του.

Την Πέμπτη ήταν η σειρά του Γιώργου Λιάγκα να απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά για τον χαρακτηρισμό «δεινόσαυρο» που του προσήψε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. «Προσέξτε να δείτε! Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός και επειδή συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει, να το θεωρούμε χιούμορ. Οκ! Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Τώρα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις: Ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο, θέλοντας να πει, ότι είναι πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Πίστεψέ με, δεν είμαι. Είμαι πολύ μικρός σε σχέση με άλλους. Αν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλω να του πω δε, ότι ο δεινόσαυρος, απαντώντας ως κωμωδός με χιούμορ, είναι το πιο δημοφιλές ζώο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Άρα, καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατό μας και την εξαφάνισή μας. Εύχομαι στον Νίκο, που δεν είναι πατέρας και του εύχομαι να γίνει, άμα θέλει, επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου και για το που θα πάω, να τον καθησυχάσω σήμερα, λέγοντάς του ότι όταν πρόσφατα πήγα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο, πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση με δεινοσαύρους. Μιλάμε και για δεινοσαύρους» πρόσθεσε.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε: «Επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Και δεν το λέω για τον Μουτσινά. Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ».

Μουτσινάς: «Όντως ενοχλήθηκε; Δεν κάναμε πλάκα;»

Λίγες ώρες μετά, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε την απάντησή του μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα, που αναφέρθηκε στα παιδιά του. «Ενοχλήθηκε όντως; Γιατί; Για τα παιδιά μπορώ να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη, αλλά τώρα για το άλλο... Γιατί; Δεν κάναμε πλάκα; Κι εγώ δεν είμαι δεινόσαυρος; Μικρός δεινόσαυρος. Τυρρανόσαυρος ήμουν και τώρα, είμαι δρυοκολάπτης. Άμα είμαι κωμωδώς, ας το αφήσουμε εκεί. Αλλά δεν θα το ξαναπώ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.