Δούκισσα Νομικού: Γιατί ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Δούκισσα Νομικού: Γιατί ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1

Παρότι είχε υπογράψει το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 λίγους μήνες μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου της. Η οικειοθελής αποχώρησή της από την εκπομπή «Το Πρωινό» δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, ήταν καθοριστικός παράγοντας για την πρόωρη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας.

Βέβαια, μετά από ένα διάστημα ηρεμίας η Δούκισσα Νομικού και ο ΑΝΤ1 είχαν κάποιες κουβέντες για ενδεχόμενα πρότζεκτ που θα μπορούσε να αναλάβει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappit, η Δούκισσα επιθυμούσε το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα να είναι σε κάτι βραδινό με χαρακτηριστικά λαμπερού show. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που της έχει ταιριάξει πολύ και στο παρελθόν. Στον ΑΝΤ1, όμως, δεν υπάρχει προοπτική για τέτοιου είδους παραγωγή μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Η αντιπρόταση που έγινε είχε να κάνει με ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, κάτι που απέχει πολύ από τις επιθυμίες της Δούκισσας. Έτσι, σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους πρόωρα.

Η παρουσιάστρια, όπως μαθαίνουμε, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, με την οικογένειά της και τις υπόλοιπες δραστηριότητές της και τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα δεν είναι στις προθέσεις της οποιαδήποτε ασχολία με την τηλεόραση

Παρακαλούμε περιμένετε ...